Klub információk

A Gilda Max története több mint 20 évre nyúlik vissza. Már az első fitness terem létrehozásának célja is az volt, hogy egy mozgásközpont keretein belül professzionális felszereléssel, szakértő hozzáértéssel, elismert trénerekkel mindenki számára reális áron, éjjel-nappal elérhető fitness és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtsunk.

Azóta egy kicsiny kezdeményezésből, naponta, 24 óra alatt több, mint ezerötszáz embert is megmozgatni képes, jelenleg Budapest három pontján, többségében éjjel-nappal elérhető teljes mozgásközponti és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó fitness lánc épült fel úgy, hogy az alapkoncepció nem változott.

Angyalföld nyüzsgő üzleti negyedében található a Gilda Max River Estates termünk, a Váci út Huba utca sarkán található River Estates irodaházban.

Termünkben számos mozgáslehetőséggel várjuk nem csak a fiatal és középkorú, hanem senior látogatóinkat is. Minden izomcsoport megmozgatására alkalmas edzőtermi gépparkunk mellett különféle aerobik órákkal várjuk a mozogni vágyókat.

Barátságos, családias környezetben magas fokú képzettséggel rendelkező, felkészült személyi edző csapat segíti vendégeink edzését.

Hiszünk abban, hogy az életünket mi formáljuk: a sportolással átalakíthatjuk külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot nyújt a mindennapokban. Felkészülten várjuk vendégeinket, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése. Segítünk abban, hogy minden vendégünk, klubtagunk elérje fitness céljait, akár alakformálásról, akár izomépítésről vagy fogyókúráról legyen szó.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk vendégeinknek, célunk helyszínéül szolgálni egy energikus, életvidám közösség mindennapi életének.

A gazdasági siker önmagában számunkra nem érték: akkor érjük el missziónkat, ha vendégeink elégedettek és elérik saját fitness céljaikat, ezért a legkedvezőbb feltételeket nyújtjuk a mindennapi testmozgáshoz. Csak akkor válhatunk sikeressé, ha vendégeink úgy érzik, hogy a Gilda Max aktív része az életvitelük fejlődésében, sikereiben.

A teremben ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk – az aktuális jelszóról érdeklődj csapatunk tagjainál!

A Gilda Max River fitness látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Másik klubot választok

Megközelítés:

Edzőtermünk könnyen megközelíthető

Metró: 3-as Metró, Dózsa György úti megállójától 1 perc séta,
Troli: 75,76 troli megállójától 1 perc séta

Elérhetőségek:

1134 Budapest, Váci út 35.

+ 36 70 701 1270

Üzemeltetés

Deák Zsuzsa klub menedzser
email: deak.zsuzsa@gilda-max.hu
telefon: +36 70 425 19 06

Értékesítés

Oláh Edina értékesítési képviseló
email: olah.edina@gilda-max.hu
telefon: +36 70 672 07 64


Marketing

Pató Viktória marketing menedzser
email: viktoria.pato@life1.hu
telefon: +36 70 373 3903

Szakmai vezetés

Major Dániel szakmai vezető
email: daniel.major@life1.hu
telefon: +36

Központi iroda

Cégnév: Fitness Vision Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 02-09-080698
Adószám:12459872-2-02
Székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 2/1
Levelezési cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Klubunk nyitva tartása:

Hétfőtől Péntekig: 6.00-22.00 óráig

Szombat-Vasánap: 8.00-20.00 óráig


Munkaszüneti napok és ünnepnapok nyitva tartásáról előzetesen adunk tájékoztatást, az aktuális menüpont alatt.

 

A Gilda Max River Estates Fitness Klub nyitva tartását a vezetőség indokolt esetben megváltoztathatja.