Gyakran feltett kérdések


Mit kell tennem, ha először látogatok a Gilda Max River Estates fitness klubba?

Minden vendégünknek regisztrálnia kell a weboldalunkon, vagy ha az nem elérhető, ki kell töltenie a recepciónál megtalálható regisztrációs lapot, amelyen a kért információkat megadja. Az online regisztrációra a klubban is lehetőség van a kihelyezett számítógépeken. Regisztrációhoz kattints a láblécben lévő bejelentkezés gombra! Ha már rendelkezel Gilda Max vagy Life1 online regisztrációval, nincs szükség újra; weboldalunkon a korábban megadott emailcímmel és jelszóval be tudsz lépni.
A Gilda Max River Estates klub szolgáltatásai csak abban az esetben vehetőek igénybe, ha regisztrációd sikeres.


Személyes adatait védelméről az Adatvédelem menüpont alatt olvashatsz.

Milyen, másik Gilda Max klubban vásárolt bérlettel látogathatom a Gilda Max River Estates klubot?

A korlátlan kombinált havi bérletek átjárást biztosítanak minden Gilda Max klubba; az érvényességi idejök alatt a csoportos órákon való korlátlan részvételre, az edzőteremben lévő minden eszköz, valamint a finn szaunák használatára jogosít.

Life1 all in típusú bérletekkel látogathatom a Gilda Max River Estates termet?

Igen. a Life1 all in bérletek átjárást biztosítanak minden Gilda Max klubba is.

Bent hagyhatom az edző felszerelésemet a szekrényben edzés után?

Nem. Kérjük, hogy távozáskor az öltöző szekrényeket hagyjátok nyitva és üresen.
A szekrényeket minden este kinyitjuk és kiürítjük: a bennük talált tárgyak 1 hétig átvehetőek a recepción. A szekrényekben hagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget.

A klubban lévő masszázs, és beauty szolgáltatásokat fitness belépő nélkül is igénybe vehetem?

Igen! Kérjük, a weboldalunk Masszázs, és Beauty menüpontjában található elérhetőségeken vedd fel a kapcsolatot szakembereinkkel, és egyeztess időpontot!

Ha személyi edzést szeretnék, mit kell tennem?

Recepciónkon és weboldalunkon megtalálod személyi edzőink bemutatkozását. Válasz ki közülük a legszimpatikusabbat vagy azt, aki a magáról adott információk alapján legalkalmasabbnak tűnik, hogy segítsen fitness céljaid elérésben, és vedd fel vele a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából!
Ha prompt szeretnél személyi edzést, kérjük, egyeztess recepciónkon lévő kollegáinkkal, hogy van-e szabad személyi edző.
Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek, mert előfordulhat, hogy edzőnk a következő időpont közelsége miatt már nem tud fogadni Titeket!
A személyi edzés a napi belépésen felül, direktben a személyi edzőnek fizetendő!

Mit tegyek, ha elvesztettem valamit?

Kérjük, hogy értékeitekre kiemelten figyeljetek! A klub területén, öltözőszekrényekben, értékmegőrzőkben hagyott tárgyakért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben elvesztettél, vagy itt felejtettél valamit, kérjük, hogy érdeklődj a recepción.
Minden kedves vendégünket kérjük, hogy ha bármilyen személyes tárgyat talál, adja le a recepción. Természetesen csapatunk is így jár el.

Az Órarend minden héten ugyanaz, vagy változik?

A rendszeres edzések biztosítása érdekében igyekszünk ugyanazt, vagy majdnem ugyanazt az órarendet összeállítani. Természetesen előfordulhatnak apró változások, helyettesítések, ezért kérjük, hogy hetente figyeljétek a weboldalunkon az aktuális órarendet!
Folyamatosan figyeljük az órák látogatottságát, pontosan azon célból, hogy a közkedvelt, nagy látogatottságú órák legyenek a délutáni, népszerű időpontokban. Bizonyos időközönként igazítunk az órarenden a statisztikáknak és a vendégek véleményének megfelelően.

Hogy tudok órára helyet foglalni?

Gilda Max fiókodban, online tudsz órára helyet foglalni. A foglaláshoz sikeres regisztráció szükséges. Az online órafoglalásról az Órafoglalási szabályzatban olvashatsz bővebben.

Már az első látogatás alkalmával is tudok órát foglalni?

Igen, a számodra tetsző órára regisztrálhatsz weboldalunkon az Órafoglalási Szabályzatnak megfelelően.
Ha nem foglalsz helyet, első látogatásodkor is van lehetőség csoportos órán való részvételre abban az esetben, ha az adott órán van szabad hely.

Ajándékutalványt lehet vásárolni?

Igen! Minden szolgáltatásunkat megvásárolhatod ajándékutalvány formájában is. Részletekről érdeklődj a recepción!

Milyen lehetőségek vannak, ha nincs nálam törölköző?

Klubjainkban lehetőség van törölköző bérlésére. Ennek díját a mindenkori árlisták tartalmazzák. A törölközőket távozáskor a recepciónál kihelyezett kosárba kérjük dobni.

ÁFÁ-s számla kiállítására van lehetőség?

Természetesen! Kérjük, hogy számla igényedet jelezd recepciósunknak vásárlás előtt!
A kasszától való távozás után sajnos már nem áll módunkban ÁFÁ-s számlát kiállítani.

AYCM kártyát elfogadtok?

Nem, és a Life1-Gilda Max klubokban a jövőben sem tervezzük elfogadását.
Amennyiben cégednél van cafeteria, javasoljuk a SZÉP Kártyát, amelynek Szabadidő zsebét tudod nálunk jegyek/bérletek vásárlására használni.

Széchenyi Szép kártyával lehet fizetni?

Igen. Klubjainkban az OTP, MKB és K&H Szép kártyák szabadidő füléről lehet fizetni a szolgáltatásokért.