Árak

Érvényes 2020. szeptember 3-tól

Az árak Forintban értendők és az áfát tartalmazzák.

 

Csatlakozz a Gilda-Max klubhoz!
Csatlakozz a Gilda-Max klubhoz!
Eddz kedvezményes áron egész évben!

A személyi edzés árairól a személyi edzők tudnak információt adni; a díj direktben nekik, a napi belépésen felül fizetendő.

Egyéb szolgáltatásaink (fodrász, kozmetikus, masszázs) árairól kérjük, érdeklődj a szolgáltatást nyújtó szakembereknél. Ezen szolgáltatások belépőjegy, bérlet nélkül is igénybevehetőek.

 


Klubunkban készpénzzel és a következő bankkártyákkal is lehet fizetni: Visa/VisaElectron, Mastercard, Maestro, V Pay

Elfogadjuk az OTP, MKB és K&H Szép kártyákat, a szabadidő fülről lehet fizetni.

A klub Sportkártya Omega, Omega+ csomaggal is látogatható – vagy edzőterem használata vagy egy csoportos órán való részvétel.

A klub AYCM L, XL, XXL kártyákkal is látogatható – napi egy belépés biztosított: vagy edzőterem használata vagy egy csoportos órán való részvétel.

Az első látogatáshoz sikeres online regisztráció szükséges. Regisztrációhoz kérjük, kattints a láblécben lévő Bejelentkezés gombra!Személyes adataid védelméről a láblécben lévő Adatvédelem menüpont alatt olvashatsz.

A Gilda Max River klub látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza, amely megtalálható a klubban illetve weboldalunk láblécében.