Hot Iron II

Egyedülálló hatékonyság, utóégető hatás akár 23 órával az edzés után is!

Kalória égetés
Akár 800 kcal
Időtartam
50 perc
Nehézségi szint
Közepes
Helyszín
F
Flórián
Óratípus
Funkcionális edzések

Az aerobik és a súlyzós edzések határán mozgó, kivételesen eredményes edzésformát szakemberek, természetgyógyászok, testépítők és nemzetközi fitnesz-prezenterek fejlesztették ki Németországban, és mára egyértelműen az egyik legnépszerűbb zsírégető módszerként tartják számon. A módszer egyedülálló hatékonysága többek közt abban rejlik, hogy utóégető hatással bír, vagyis szervezeted nemcsak az edzés során, de utána 23 órával is küzdeni fog a zsírsejtekkel, ugyanis izmaid regenerálódás közben folytatják a kalóriák égetését. A csoportos edzés során a résztvevők egy könnyű súlyzórúdra pakolják fel a súlyzótárcsákat, amivel aztán az egész test főbb izomcsoportjait megdolgoztatják.

Előnyei:

  • Szálkás, definiált izmokra és formásabb alakra tehetsz szert, ha pedig túlsúlyos vagy, gyors fogyást remélhetsz.
  • A Hot Iron edzések által megnő a csontsűrűséged, ami csökkenti a csontritkulás kialakulásának kockázatát.
  • A mélyhátizmok megdolgoztatásával a testtartásod is javulni fog.
  • Javítja a szívműködést, az anyagcserét, az emésztést, illetve csökkenti a nyugalmi állapotban mért vérnyomást, oldja a stresszt.

Szintek:

Az Iron System arról is gondoskodott, hogy a kezdőktől a haladókig mindenki megtalálja a helyét a rendszerben. Ezen a nyomvonalon fejlesztették ki a HOT IRON 1-es, HOT IRON 2-es és az IRON Cross órákat.

A Hot Iron 1-es óra kezdőknek/újrakezdőknek ajánlott, hiszen ez egy tökéletesen összeállított alapozó erő-állóképességi edzésprogram. Átmozgatja az egész testet és a legnagyobb biztonság mellett teszi lehetővé a mozgás elsajátítását és a gyors fejlődést. Minimum heti 2-3 alkalommal ajánlott 8-12 héten át!

A Hot Iron 2-es óra középhaladóknak ajánlott, akik már minimum 8 hétig aktívan jártak Hot Iron 1-es órákra. Ezen az edzésen már komplexebb gyakorlatkombinációkkal dolgozunk, valamint belépnek a fej feletti mozgások is. Az edzésidő picit hosszabb, mint a 1-es órán, de a gyakorlatok nagyon hasonlóak. Minimum heti 2 alkalommal járjunk az edzésre legalább 8 héten át!

Az Iron Cross óra kifejezetten haladóknak ajánlott hipertrófiás edzés, amelynek a legintenzívebb a zsírégető hatása. Ezen az órán 8-12-es ismétlésszámon dolgozunk, relatív nagy súlyokkal, köredzés szerűen. Heti 2-3 alkalommal ajánlott 6-8 héten keresztül.