Személyi edzés

Személyi edzővel edzeni gyorsabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül.

Mindannyian valamilyen céllal kezdünk el fitness klubba járni. A személyi edző az, aki hatalmas támogatást nyújt céljaink elérése érdekében.

Személyi edzővel edzeni gyorsabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül. Amit a személyi edző biztosít: a motiváció, a tanácsok és a bátorítás nagyon egyszerűen hangzanak, de hatalmas lendületet tudnak adni a rendszeres sportolás során.

Nemcsak segítik fitness edzéseidet, de hozzájárulnak, hogy minél hamarabb elérd céljaidat, legyen az izomépítés, fogyókúra, rehabilitáció, vagy hogy minél hamarabb visszanyerd szülés után az alakodat!


Minden embernek más edzésprogram a legmegfelelőbb. Szakképzett csapatunk tagjai a kívánt cél és az adott fizikai állapot figyelembevételével állítanak össze személyre szabott edzésterveket, amelyeket az idő előrehaladtával a fejlettségi szintedhez igazítanak. Nemcsak az edzéseidet irányítják, az egész életedre is hatással lehetnek: tanácsot adnak a helyes étkezésről, javaslatokat kapsz, hogy mit kellene változtatnod az életviteleddel kapcsolatban.


Miben segíthet Neked egy személyi edző a mindennapi edzéseken?

•    folyamatosan motivál Téged, így a legnehezebb percekben sem adod fel
•    kijavítja az esetleges hibás mozdulatsorokat, megtanítja a gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy edzésed valóban hatékony legyen
•    szakmai segítséget biztosít minden edzésen
•    bemutatja Neked a legújabb eszközöket, megtanít azok helyes használatára
•    szakmai tudásának segítségével eredményesen edzhetsz és gyorsabban érheted el fitness céljaidat


A Gilda Max kiemelten fontosnak tartja, hogy csak magasan kvalifikált edzőkkel dolgozzon együtt, akik missziójuknak tartják, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

Ismerd meg személyi edzőinket, egyeztess időpontot, és vágjatok bele együtt az edzésekbe!

A személyi edzés díja a napi belépésen felül, direktben az edzőnek fizetendő. Kérjük az árakról érdeklődj az edzőknél!

A személyi edzés díja az első alkalommal 6 000 Ft helyett csupán 5 000 Ft-ért érhető el, bejelentkezéshez kattints az alábbi linkre!

Másik klubot választok