Rólunk

A Gilda Max története több mint 20 évre nyúlik vissza. Már az első fitness terem létrehozásának célja is az volt, hogy egy mozgásközpont keretein belül professzionális felszereléssel, szakértő hozzáértéssel, elismert trénerekkel mindenki számára reális áron, éjjel-nappal elérhető fitness és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtsunk.

Azóta egy kicsiny kezdeményezésből, naponta, 24 óra alatt több, mint ezerötszáz embert is megmozgatni képes, jelenleg Budapest három pontján, többségében éjjel-nappal elérhető teljes mozgásközponti és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó fitness lánc épült fel úgy, hogy az alapkoncepció nem változott.

Az összességében közel 5.000 négyzetméteren üzemelő termek berendezéseit a legközkedveltebb gyártók kínálatából választjuk ki. A konzervatív géptípusok mellett a legmodernebb gépek és edzésformák elérhetőségét is biztosítjuk.

Hiszünk abban, hogy az életünket mi formáljuk: a sportolással átalakíthatjuk külsőnket, egészségesebbé válunk, mindemellett pozitív önképet építhetünk fel, amely erőt és magabiztosságot nyújt a mindennapokban. Felkészülten várjuk vendégeinket, akik hisznek abban, hogy az egészséges életforma döntés kérdése. Segítünk abban, hogy minden vendégünk, klubtagunk elérje fitness céljait, akár alakformálásról, akár izomépítésről vagy fogyókúráról legyen szó.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk vendégeinknek, célunk helyszínéül szolgálni egy energikus, életvidám közösség mindennapi életének.

A gazdasági siker önmagában számunkra nem érték: akkor érjük el missziónkat, ha vendégeink elégedettek és elérik saját fitness céljaikat, ezért a legkedvezőbb feltételeket nyújtjuk a mindennapi testmozgáshoz. Csak akkor válhatunk sikeressé, ha vendégeink úgy érzik, hogy a Gilda Max aktív része az életvitelük fejlődésében, sikereiben.

 


Kapcsolat

Központi iroda

Cégnév: Fitness Vision Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 01-09-376249
Adószám:12459872-2-42
Székhely: 1082 Budapest, Corvin sétány 1.C. lház. földszint
Levelezési cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.
Bankszámlaszám: Takarék Kereskedelmi Bank - 18203095-06039296-40010017


Értékesítés

Herczeg Lévi sales menedzser
email: herczeg.levi@gila-max.hu
telefon: +36 70 672 05 87

Marketing

Szabó Kinga marketing menedzser
email: kinga.szabo@life1.hu


Szakmai vezetés

Czigány Bernadett szakmai vezető
email: betti.czigany@life1.hu

Klubjaink elérhetőségét a klub információ menüpont, kapcsolat fülén találod.