START ajánlat

Kedvezményes bérlet új vendégeinknek.

Döntsd az egészséges életmód és a rendszered mozgás mellett!

Hiányzik a kezdő lökés? Kedvezményes Start ajánlatunkkal ez egyszerűbb lesz, mint gondolnád!

Felkészülve fogadunk minden kedves új látogatót, és bízunk abban, hogy miután kipróbáltad a klub szolgáltatásait, visszatérsz, és a Life1 klubokat választod a mindennapi mozgás, kikapcsolódás helyszínéül!

Próbáld ki szolgáltatásainkat – válaszd kedvezményes start ajánlatunkat!

 

STARTJEGY- 999 Ft

A Startjegy egyszeri belépésre, az edzőterem és szauna használatára, valamint egy csoportos órán való részvételre jogosít.

Ha jól érezted magad, és úgy döntesz, hogy a rendszeres testmozgás helyszínéül a Life1-et választod, kedvezményes ajánlattal élhetsz első látogatásod napján:

START KORLÁTLAN HAVI BÉRLET - 14 999 Ft, melybe Startjegyed árát is beszámítjuk!

A Start havi bérlet egy hónapig érvényes, és a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Napi kétszeri belépés.

  • Csoportos órákon való részvétel - Közel 20 óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős kangoo óráról; egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates vagy jóga óráról; akár egy kemény giryafit, TRX illetve spártai edzésről; vagy egy dinamikus spinningről. Az órákon való részvétel korlátlan, így akár mindet kipróbálhatod!

  • Edzőterem használata - A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minden hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat.

  • Kardio részleg használata -  Többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik.

 

Első látogatás alkalmával a lakat bérlése díjtalan, valamint az első bérlet vásárlásakor egy ajándék lakat kérhető.
A masszázs, személyi edzés és egyéb extra szolgáltatásaink a napi belépésen felül fizetendők.


A Start havi bérlet egyszeri alkalommal, kizárólag az első látogatás napján vásárolható. Amennyiben vendégünk Startjegyet vásárolt első látogatása alkalmával, aznap megvásárolhatja a Start bérletet, ilyen esetben a Startjegy árát beszámítjuk a Start bérlet árába.