Próbáld ki az InterChallenge órákat!

Teljes testet átmozgató, jó hangulatú edzések Góth Mariannal!

Gyere és próbáld ki!

Intervall órák Góth Mariannal

heti 2 alkalommal!

"Izgalmas, teljes testet megdolgoztató edzések, melyek erő-állóképességet, egyensúlyérzéket és egyéb kondícionális készségeket is fejlesztenek, mindezt jó hangulatú órákon!"

 

Időpontok:

  • kedd 20:00

  • csütörtök 19:00


Mariann saját fejlesztésű intervall edzéstípusa, az InterChallenge egy izgalmas és dinamikus, sajáttestsúlyos edzés. Az intervall típusú órák vázára épül, a gyakorlatokat a hatékonyságnövelés érdekében időblokkokban végezzük. Teljes testet átmozgató, jellemzően állóképességi és erő-állóképességi elemeket tartalmazó tréning.

A magasabb terhelést alacsonyabb intenzitású rész követi, így a „pihenő szakaszok” miatt összességében többet tudunk dolgozni magasabb terhelés mellett,előnyben részesítve a saját testsúlyos gyakorlatokat.


A leghatékonyabb aerob edzésforma a zsírégetésre. Órákkal edzés után is pörgeti az anyagcserét, zsírégető hatása az edzés után is kitart. Az intervall edzés nem egy konkrét edzésfajta, hanem egy módszer, amivel a leghatékonyabban dolgozhatunk a cél eléréséért.

Szuper intenzív, erő és állóképesség fejlesztő. Dinamikus-statikus, magas-alacsonyabb intenzitású gyakorlatsorok váltják egymást. Előnyben a saját testsúlyos gyakorlatok, de az eszközök is előkerülnek.

 

Gyere és tapasztald meg a saját bőrödön!

 


Belépés napijeggyel vagy bérlettel.