START ajánlat

Kedvezményes bérlet új vendégeinknek.

Döntsd az egészséges életmód és a rendszered mozgás mellett!

Hiányzik a kezdő lökés? Kedvezményes Start ajánlatunkkal ez egyszerűbb lesz, mint gondolnád!

Felkészülve fogadunk minden kedves új látogatót, és bízunk abban, hogy miután kipróbáltátok a klub szolgáltatásait, visszatértek, és a Life1 klubokat választjátok a mindennapi mozgás, kikapcsolódás helyszínéül!

Próbáljátok ki szolgáltatásainkat – válasszatok kedvezményes start ajánlataink közül!

 

FITNESS BELÉPŐJEGY - 1 799 Ft

A Fitness Belépőjegy egyszeri belépésre, az edzőterem, valamint a finn szaunánk használatára jogosít.

A Fitness belépőjegy és a Csoportos órajegy (390 Ft) megvásárlása az edzőterem használatára, egy csoportos órán való részvételre, valamint a finn szaunánk használatára jogosít.

Ha jól érezted magad, és úgy döntesz, hogy a rendszeres testmozgás helyszínéül a Life1-et választod, kedvezményes ajánlattal élhetsz első látogatásod napján:

START HAVI BÉRLET - 14 699 Ft, melybe Fitness Belépőjegyed árát is beszámítjuk!

A Start havi bérlet egy hónapig érvényes, és a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Napi kétszeri belépés.

  • Csoportos órákon való részvétel - Közel 20 óratípus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős kangoo óráról; egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates vagy jóga óráról; akár egy kemény giryafit, TRX illetve spártai edzésről; vagy egy dinamikus spinningről. Az órákon való részvétel korlátlan, így akár mindet kipróbálhatod!

  • Edzőterem használata - A legmodernebb erőfejlesztő gépek és kézi súlyzók állnak rendelkezésedre, hogy minden hatékonyabban tudd fejleszteni izmaidat.

  • Kardio részleg használata -  Többek között futópadok, ellipszisjárók, taposógépek és biciklik.

A masszázs, személyi edzés és egyéb extra szolgáltatásaink a napi belépésen felül fizetendők.


A Start havi bérlet egyszeri alkalommal, kizárólag az első látogatás napján vásárolható. Amennyiben vendégünk Fitness Belépőjegyet vásárolt első látogatása alkalmával, aznap megvásárolhatja a Start bérletet, ilyen esetben a Fitness Belépőjegy árát beszámítjuk a Start havi bérlet árába.

Amennyiben regisztrációkor hírlevelünkre feliratkozol, és első alkalommal látogatsz el valamelyik Life1 klubba, kedvezményes áron vásárolhatsz havi bérletet.