Masszázs

Teljes kikapcsolódást és relaxációt nyújt, feltölti a testedet energiával.

A masszázsnak számos előnye van: amellett, hogy teljes kikapcsolódást és relaxációt nyújt, feltölti a testedet energiával; elősegíti a regenerálódást és megszünteti a fájdalmat. Kiegészítő illetve alternatív gyógymód is lehet esetleges sérülésekből való felépülésre, testi panaszok megszüntetésére.

Edzés közben izmaink terhelésnek vannak kitéve, izomláz-fokozó anyagokat bocsátanak ki. Az izmok feszültsége, valamint a felhalmozódó méreganyagok fájdalmat okozhatnak – ezt a fájdalmat a masszázs számos módon csökkentheti: serkenti a vérkeringést; lazítja az izmokat és a szöveteket.

A masszázsnak fontos szerepe van a nyújtásban is – olyan területek nyújtása is lehetővé válik, amelyekre hagyományos módszerekkel nincs lehetőség. Masszázs során izmaink elernyednek, relaxálnak, ezáltal pihenésben és feltöltődésben van részünk.

A masszázs mind fizikai, mind emocionális oldalról hozzájárul ahhoz, hogy jól érezd magad. Minden korosztálynak ajánlott.

 A klub masszázs stúdiójának szolgáltatásai:

Sport masszázs, relaxáló antistressz masszázs, blokkoldások, reflexológia, kinesológiai tape, alakformálás, nyirok serkentés géppel, kavitációs kezelés, tekercselés, gerinc nyújtás denevérpaddal, lávaköves masszázs, mágneságyas kezelés, mágneses akupresszúra, arcmasszázs, talp masszázs

Nyitvatartás:

előzetes időpont egyeztetés szerint reggel 7 és este 10 között

Elérhetőségeink:

Kardos László
gyógymasszőr, reflexterapeuta, elektroakupunktúrás állapotfelmérő

Telefon: +36 30 604 1656