Klub információk

A Gilda Max története több mint 20 évre nyúlik vissza. Már az első fitness terem létrehozásának célja is az volt, hogy egy mozgásközpont keretein belül professzionális felszereléssel, szakértő hozzáértéssel, elismert trénerekkel mindenki számára reális áron, éjjel-nappal elérhető fitness és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtsunk.

Azóta egy kicsiny kezdeményezésből, naponta, 24 óra alatt több, mint ezerötszáz embert is megmozgatni képes, jelenleg Budapest három pontján, többségében éjjel-nappal elérhető teljes mozgásközponti és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó fitness lánc épült fel úgy, hogy az alapkoncepció nem változott.

A Gilda Max Fitness lánc legnagyobb és legkomplexebb terme a Gilda Max Flórián Óbudán, a Flórián üzletház tetején található. A harmadik emeleten egy nagy csoportos óra, valamint spinning teremmel és modern erősítő és kardio gépekkel felszerelt edzőteremmel várjuk vendégeinket. A Cross edzések és a közdősportok szerelmesei részére a második emeleten alakítottunk ki egy cross termet és egy küzdősportok gyakorlására alkalmas termet.

A Gilda Max Flórián edző és oktató csapata a tradicionális edzésmódszerek mellett a legmodernebb, legfrissebb irányokat is oktatják, úgy mint a TRX, Bootcamp vagy akár a funkcionális állványon végrehajtható gyakorlatokat.

A teremben ingyenes wifi szolgáltatást biztosítunk – az aktuális jelszóról érdeklődj csapatunk tagjainál!

A Gilda Max Flórián fitness terem látogatására, eszközeinek használatára, az órákon és a foglalkozásokon történő részvételre vonatkozó feltételeket a Házirend tartalmazza.

Amellett, hogy számos mozgásformát biztosítunk, célunk helyszínéül szolgálni az energikus, életvidám közösségek, baráti társaságok mindennapi életének.

Másik klubot választok

Megközelítés:

A Flórián Üzletközpont megközelíthető pesti oldalról az 1-es villamossal és 9-es busszal, Budáról a 86-os busszal. Szentendre és Batthyányi tér között közlekedő HÉV megálló is kb 5 perc sétára található.

Parkolás:

3 óra parkolás az üzletház melletti zárt parkolóban vendégeink részére. Az érvényestítéshez kérjék a recepció segítségét.

Elérhetőségek:

1033 Budapest, Flórián tér 6.

+36 70 701 2100

Üzemeltetés

Soós Péter klub menedzser
email: peter.soos@life1.hu
telefon: +36 70 677 5536

Értékesítés

Herczeg Lévi értékesítési képviseló
email: herczeg.levi@gilda-max.hu
telefon: +36 70 672 05 87


Marketing

Pató Viktória marketing menedzser
email: viktoria.pato@life1.hu
telefon: +36 70 373 3903

Szakmai vezetés

Major Dániel szakmai vezető
email: daniel.major@life1.hu
telefon: +36

Központi iroda

Cégnév: Fitness Vision Hungary Kft
Cégjegyzékszám: 02-09-080698
Adószám:12459872-2-02
Székhely: 7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 2/1
Levelezési cím: 1082 Budapest, Futó u. 48-50.

Klubunk nyitva tartása:

Minden nap 0-24 non stop nyitva tartással várjuk vendégeinket.

A karácsonyi és üjévi nyitva tartásról előzetesen adunk tájékoztatást.

A Gilda Max Flórián Fitness Klub nyitva tartását a vezetőség indokolt esetben megváltoztathatja.