Turós György

turosgyorgy

 

tgy alt

 

 30 éve a szakmában

 

Az ország egyik legkeresettebb, legelismertebb és legtapasztaltabb edzője, számos hazai és nemzetközi szakmai díj és kitüntetés birtokosa. A Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség fitnesz szakágvezetője és elnökségi tagja, a Gilda Max vezetőedzője és szakmai koordinátora.

Pályája során számtalan sikeres fitnesz-, testépítő- és erőemelő professzionális felkészítése kapcsolódik a nevéhez, többek között Béres Alexandra, Németh Dorottya, Pletser Ádám, Mile Szilvia, Oláh Anita, Kocsis Csongor és más fitnesz, testépítő és erőemelő bajnokok edzője és étkezési tanácsadója. Magyar bajnokok és nemzetközi versenyek győzteseinek, helyezettjeinek edzője.

Ügyfelei között sportolók, testépítők, hivatásos táncosok, modellek, színészek éppúgy megtalálhatóak, mint többtucat, sportolni és formálódni, vagy fogyni vágyó civil vendég, minden generációból, a kezdőktől a haladókig. Fő profilja a versenyekre való felkészítés, izomépítés, progresszív súlyzós edzések tartása, azonban az új tehetségek felkutatása és fejlesztése mellett küldetésének érzi a hétköznapi emberek támogatását már az első lépésektől, amikor valaki önmagával száll versenybe, fogyni kíván, életmódot váltani, új formát építeni. Erőssége a vendégek fizikai és mentális állapotának reális felmérése, majd a személyre szabott edzés- és étkezési tervek összeállítása, a kitartásra és fejlődésre való motiváció.

Mintegy harmincéves szakmai múltjának és huszonkét éves edzői tapasztalatának köszönhetően hazai és nemzetközi versenyeken bíróként is tevékenykedik, számos alkalommal választották meg az Év testépítés-fitnesz bírójának.

 

Elérhetőségek:

Tel.: +36 30 670 00 07

Email: turos.hermes@gmail.com

 

Betöltött pozíciók:

• Gilda Max hálózat: tulajdonosi tanácsadó, vezetőedző, szakmai koordinátor

• Gilda Max SE: elnök

• IFBB: nemzetközi testépítés-fitnesz bíró

• Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség: fitnesz szakágvezető és elnökségi tag, testépítés-fitnesz bíró, kommunikációs munkatárs

 

Díjak:

• Az év testépítés-fitnesz bírója (2016, 2014, 2013, 2012)

• Gilda Max hálózatnak Magyar Termék Nagydíj (2016)

• Az év edzője (2015)

• Az év sportegyesülete 2015 (Díjazott: Gilda Max SE)

• A Testépítő és Fitness Sportért díj

• Kétszeres Ezüst fokozatú IFBB nemzetközi kitüntetés és medál (a fitnesz sport és az egészséges életmód nemzetközi szintű promótálásáért). A díj átadója az IFBB (a Sporaccord tagja és a WADA kódex aláírója) elnöke, dr. Rafael Santonja úr. (2015, 2012)

 

 

az alabbi mozgk

alleeriverherminafloriansavoyaDIVA GOMB