A sport a tanulásban is segít

A Gilda Max SE szívügye felfedezni és gondozni a tehetségeket.
Úgy gondoljuk, a fitnesz sportágban is elengedhetetlenül fontos az utánpótlásképzés. Felettébb kívánatos gyermekeink, a fiatal korosztályok szabadidejének hasznos eltöltése. A sport optimális arányú napi programba való illesztése segítheti a tanulást; tisztelet tanúsítására, kitartásra, állhatatosságra nevelhet.
Egy nemzetközi szinten is eredményes fitnesz versenyző kiképzése 5-15 évet is felölelhet, hiszen a testforduló mellett ún. fitnesz gyakorlatot is be kell mutatniuk az atlétáknak.
Gondoljunk csak bele! A megfelelő adottságokkal rendelkező lányok és fiúk súlyzós edzéseket végeznek és szigorú étrendet követnek, hogy kellő mennyiségű hasznos és adekvát funkcionális izomtömeget és izomminőséget érjenek el. Mindemellett olyan akrobatikus-, erő-, egyensúlyi-, ízületi tágsági- és egyéb elemeket tanulnak, amiket a megfelelő ugrás- és ritmuskészséggel kombinálva remekbeszabott és szórakoztatóan látványos, sportértékkel bíró egyéni gyakorlatot lesznek képesek szabadon választott zenére bemutatni.
Hajrá Gilda Max!
Hajrá Gilda Max SE!
Hajrá Mi!
Turós György, Gilda Max SE elnök
turos.hermes@gmail.com