Schneider Ádám

schneideradam

“Ha nem lehet úgy, ahogy akarod, akard úgy, ahogy lehet!”

Schneider Ádám vagyok, 1992-ben születtem. Testnevelő tanárok gyerekeként a sport végig kísérte az egész életemet, és a mai napig az elsőszámú szerelmem.
Kézilabdával és síeléssel kezdtem, majd 8 éves koromban szertornával folytattam, amit 19 éves koromig versenyszerűen űztem. Később cirkuszi artistaként is dolgoztam.
A Testnevelési Egyetem (TF) elvégzése után torna edzőként dogoztam több itthoni klubbnál, illetve az Egyesült Államokban is.
A fitnesszel először csak kiegészítő sportágként ismerkedtem meg, majd versenyzőként a Gilda Max SE színeiben. Alapjaiban változtatta meg a gondolkodásomat és életminőségemet. Így vált egyszerű időtöltésből a hivatásommá.
IFBB magyar válogatott fitness versenyzőként Magyar Bajnoki címem, Magyar Kupa győzelmem van junior és felnőtt kategóriában, illetve EB 2. helyet és VB 4. helyet szereztem, edzőm Mile Szilvia segítségével.
Nap mint nap tapasztalom az egészséges életmód pozitív hatásait, tudom hogy a sport mennyi mindenre megtaníthatja az embert. Célom ezt az életérzést továbbadni, segíteni, motiválni a környezetemet.
Óráimat komplexitás, dinamizmus, a gyakorlatok technikailag pontos végrehajtása és maximális vendégközpontúság jellemzi. És amit ígérhetek: jó hangulatú de kőkemény edzések, egy önbizalommal teli, új életmód.
Minden korosztályt szeretettel várok legyen szó súlyfelesleg leadásáról, izomtömegnövelő vágyakról, vagy egyszerűen hasznos és jóleső szabadidőeltöltésről.

 

Elérhetőségeim:
Tel.: +3630-3181254
e-mail: sadam92@freemail.hu
IG: adam_schneider_fitness

 

az alabbi mozgk

hermina