Rippel Feri is ott lesz a Fittarénában

Az év legfittebb napja – nem véletlenül ez a 12. Decathlon Fittaréna esemény szlogenje. Mindezt pedig a Gilda Max sztárvendége Rippel Feri is csak megerősíteni tudja majd a kilátogatóknak. Ráadásul a világíhrű artista szerint figyelnünk kell az étrendünkre és a rendszeres mozgásra is, mert az életmód váltáshoz mindkettőre szükség van.

Minden évben van egy nap, amikor az ország legnagyobb fitnesztermévé alakul a BOK Csarnok. Hogy mit jelent ez számokban ? 13.000 négyzetméter alapterület, 4000 négyzetméter Fitneszpark és ÉletmódExpo,
150 óra és stílus, 200 fellépő,17 színpad, több ezer résztvevő.

A szervezők, a BSI szerint ha eljössz az eseményre, mozoghatsz hazánk legnépszerűbb prezentereinek óráin, megismerheted a legfrissebb trendeket, mozgásformákat. Így a Gilda Max fitness világbajnok edzőjével Béres Alexandrával is mozoghatsz és találkozhatsz majd a hétvégi eseményen. Emellett a Gilda Max sztárvendége a világhírű artista Rippel Feri is ott lesz a BOK Csarnokban, aki nemrég csodás diétájával is ismét reflektorfénybe került. Feri szerint a hétköznapi sikerekhez nagyon fontos a rendszeres mozgás és a megfelelő étrend betartása is.

Az emberek mindennapi sikeréhez és egészégéhez a rendszeres mozgás és a megfelelő táplálkozás nélkülözhetetelen. Bár egyre többen mozognak, sportolnak sokan nem tudják, hogy hiába edzünk, ha nem megfelelő az étrendünk és nem értik miért nem fogynak például.  Így hiába akarunk életmódot választani, ha az egyik fő elem hiányzik. Ez a rendezvény erre is nagyon jó esemény. Annak is örülök, hogy már az artista művészet is helyet kapott a sport, a mozgás világában és egyre többen választják ezt, így már ott tartunk, hogy az artista művészet bizonyos ágai tömegsporttá alakult át-mondta Rippel Ferenc.

 

A kilátogatók megismerhetik a következő év újdonságait, fejlesztéseit. Itt biztosan megtalálja mindenki azt a stílust, eszközt, diétát, ruházatot vagy kiegészítőt, amire szüksége van a fitneszhez.

Az idõpont- és programváltozás jogát a BSI fenntartja.