Osvaldo Zequeira Betancourt

osvaldo

„La vida es unasola y hay que vivir la disfrutarla y bailar!” – Éld úgy az életed, hogy élvezd és táncolj!”

Végzettségek:
• Aerobik Sportedző
• ZUMBA Instruktor
• Gymstick Muscle Sportedző
• Havannai Urselia Díaz Báez Szakirányú Felsőoktatási Intézmény

Szakterület:
• Salsa Fitness oktató

Magamról:
Havanna legrégibb negyedében, Cerro-ban születtem, a kubai zene és tánc szülőhazájában. A zene, a ritmus és a tánc az életem, a mindennapjaim része. Hitem és meggyőződésem az élet és az emberek szeretete. Otthonomban a tánc és a zene a legerősebb jellem- és közösségformáló erő, az emberek ezzel fejezik ki érzéseiket, optimizmusukat, jövőbe vetett hitüket. Ezt a pozitív életérzést szeretném átadni mindenkinek, aki velem együtt táncol.

2011-ben alkottam meg a SalsaFitness koncepciót, mely a kubai salsa, a merengue, a bachata, a cha-cha-cha, az afrokubai rumba, a mambo és a reggaetón alaplépéseire épül. Hangsúlyt helyez a ritmusérzék fejlesztésére, miközbentánckoreográfiák követik egymást. Cél, hogy a jó hangulat mellett minden testrészt átmozgassunk, tudatosan formáljuk a csípő-, derék-, kar- és combizmokat, és javítsuk az állóképességet.

A Gilda-Max edző csapatának 2013 óta vagyok tagja. Salsa Fitness óráinkat keddenként 18.30-tól és csütörtökönként 20.00 órától látogathatod a Váci úti Gilda-Max-ban! 🙂

Az aktuális híreket, bejegyzéseket figyelemmel követheted a www.facebook.com/SalsaFitness oldalon.

Elérhetőség:

E-mail: osvaldozequeira@gmail.com

az alabbi mozgk

river