Mile Szilvia

mileszilvia

“Legalább annyit, amennyit legfeljebb kíván!”

Mile Szilvia vagyok, a Gilda Max Fitness vezetőedző-helyettese, Gilda Max SE fitness szakágvezetője, gyermekfitness vezetőedzője, IFBB Fitness Világkupa győztese, IFBB nemzetközi testépítő és fitness bíró, valamint a Cosmopolitan Hungary bloggere, edzője.
5 éves korom óta versenysportolok. Sokáig ritmikus gimnasztikáztam, 14 évesen ismerkedtem meg a fitness világával. Válogatott versenyzőként képviseltem nemzetünket a világ számos pontján.
A versenyfelkészülések közepette megtanultam legyőzni a saját korlátaimat. Ebben szeretnék segíteni másoknak, s úgy érzem, tudok is. Nem vélem úgy, hogy mindenkinek versenyeznie kell, a tanítványok által kívánt célok eléréséhez nyújtok szakmai segítséget. Amennyiben valaki mégis úgy érezné, hogy szeretne megismerkedni a versenyzés kívánta erőfeszítésekkel, és az általa okozott örömökkel; bátran keressen, s segítek abban, hogy a test és a lélek is kellőképp megerősödjön a megmérettetéshez.
Versenyzőim között több gyermek, valamint felnőtt korosztályos magyar bajnok, nemzeti válogatott csapattagok is vannak, akik gyönyörű eredményekkel büszkélkedhetnek.

Végzettségek:
Testépítés-fitness sportedző
Aerobik sportedző

Amit vállalok:
Személyi edzések (zsírcsökkentés, izmosodás vagy akár az egészséges életmód megtartásának céljával)
Versenyfelkészítés (gyermek, felnőtt)
Aerobik óra tartása

Eredmények:
Többszörös országos és magyar bajnok csapat tagja ritmikus gimnasztikában
Válogatott fitness versenyző
2X Magyar fitness bajnok
IFBB Junior Fitness Európa Bajnokság V.helyezettje
IFBB Felnőtt Fitness Világkupa bajnoka

Elérhetőségek:
Tel.: 06 30/381-28-88
E-mail: szilviamile@gmail.com

 

 

 

az alabbi mozgk

riverherminafloriansavoya