Lekli László

leklilaszlo

Az első lépést Neked kell megtenned, a többiben segítségedre leszek!

1982-ben születtem.13 éves korom óta folyamatosan sportolok. 13-tól 18 éves koromig kick-boxoztam. Mivel a rendőri pályán helyezkedtem el, ezért a küzdősportokban szerzett alapokat jól tudtam kamatoztatni a különböző rendőri intézkedés-taktikai elemeknél. A rendőri pályán szükségem volt a folyamatos erősítésre és a megfelelő edzettségi szint fenntartására, 10 éve foglalkozom súlyzós edzésekkel. Rendőröknek, tűzoltóknak tartottam-tartok erőnléti edzéseket, hogy megfelelő kondícióval tudják munkájukat 100%-osan végezni. Hogy szakmailag is megfelelő tudással rendelkezzek, elvégeztem az IWI testépítés – fitnesz oktatói szakát.
Célommá vált, hogy személyi edzőként az általam megszerzett tudással, minél több embernek segítsek elérni azt, hogy elégedett legyen külsejével, kondíciójával.
Amit nyújtani tudok a hozzám forduló vendégeknek:

– személyre szabott, jó hangulatú edzések némi szigorral fűszerezve – izomtömeg növelés, fogyás, állóképesség javítás – „testszobrászat szike nélkül”
Ha érdekel a versenyzés világa és megméretnéd magad- keress bizalommal, hogy az évek alatt szerzett tapasztalataimmal segíthessem céljaid elérését.
Végzettségek:
IWI- Személyi edző
IWI-Fitness és Testépitő edző
Készenléti Rendőrség – Speciális Erőnléti – Állóképességi, és Taktikai képzések
Versenyzőim eredményei:
Palásthy Kata – többszörös IFBB Fitness magyar bajnok-magyar kupa győztes- IFBB Fitness Európa Bajnoki 2.helyezett, IFBB Fitness Világbajnokság 5.helyezett.
Frankó Enikő – bikini fitness – IFBB Magyar Bajnokság 2. hely
Czakó Tamás- Men’s Physique IFBB Magyar Bajnokság 2.hely
Elérhetőségek:
Tel: +36 20 257 55 11
Email: leklilaci82@gmail.com
Lekli László +36 20 257 5511

 

 

az alabbi mozgk

 savoya