Koleszár Alíz

 “Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni.” Walt Disney

 

Gyerekkorom óta sportolok, a rendszeres, sportszerű mozgás, a mindennapi életem szerves része, szenvedély és életforma. 2015-ben az IWI keretein belől csoportos fitness instruktor végzettséget szereztem, majd 2017-ben az Almásy Mozgásakadémián gerincedző lettem és core-stabilizáció képzésen vettem részt. Folyamatosan fejlesztem magam, új sportokat, fitnesz irányzatokat próbálok ki.

 

Óráimat a lendület, az energia, a dinamika, a változatosság és a preventív edzésszemlélet jellemzi. Célom a mozgás szeretetének átadása, az állóképesség, az egyensúly, a mozgáskoordináció és az erőnlét fejlesztése, a testtudat kialakítása, a mozgások helyes kivitelezésének elsajátítása, valamint, hogy a vendégeim napról napra, edzésről edzésre közelebb kerüljenek a céljaikhoz, a mozgás által formálódjanak, energikusabbá, magabiztosabbá és egészségesebbé váljanak. Hiszek a csoportos órák erejében, dinamikájában, az együtt mozgás örömében, mert motivál, fejleszt, szuper a hangulat, együtt könyebben átlendülünk a holtpontokon, segít, hogy ne add fel a céljaidat.

 

Hiszem, hogy „a siker nagy titka az, hogy nincs titok. Bármi is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte keményen, kitartóan, céltudatosan dolgozni, a kudarcokból tanulva folyamatosan fejlődni.”

 

Végzettség:

2015- IWI csoportos fitness instruktor

2017- Almásy Mozgásakadémia preventív gerinctréning

2017- Core-stabilizáció

Elérhetőség:

email: koleszaraliz@gmail.com

Telefon: 70 397 27 88

 

 

az alabbi mozgk

savoyaDIVA GOMB