Intro személyi edzés bérlet

Próbáld ki, mennyivel hatékonyabb az edzés SZEMÉLYI EDZŐ segítségével!

Intro személyi edzés bérlet 5 alkalom

A Gilda Max River Estates teremben

12.000 Ft-ért!

(2.400 Ft/alkalom)

Személyi edzővel edzeni gyorsabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül. Amit a személyi edző biztosít: a motiváció, a tanácsok és a bátorítás nagyon egyszerűen hangzanak, de hatalmas lendületet adnak rendszeres sportoláskor.

Nemcsak segítik fitness edzéseidet, de hozzájárulnak, hogy minél hamarabb elérd céljaidat, legyen az izomépítés, fogyókúra, rehabilitáció vagy hogy minél hamarabb visszanyerd alakod a szülés után!

Minden embernek más edzésprogram a legmegfelelőbb. Szakképzett csapatunk tagjai a kívánt cél és az adott fizikai állapot figyelembevételével állítanak össze személyre szabott edzésterveket, amelyeket az idő haladtával a fejlettségi szintedhez igazítanak. Nemcsak az edzéseidet irányítják, az egész életedre is hatással lehetnek: tanácsot adnak a helyes étkezésről, javaslatokat kapsz, hogy mit kellene változtatnod az életviteleddel kapcsolatban.

Miben segíthet Neked egy személyi edző a mindennapi edzéseken?

  • folyamatosan motivál Téged, így a legnehezebb percekben sem adod fel
  • kijavítja az esetleges hibás mozdulatsorokat, megtanítja a gyakorlatok helyes elvégzését, hogy edzésed valóban hatékony legyen
  • szakmai segítséget biztosít minden edzésen
  • bemutatja Neked a legújabb eszközöket, megtanít azok helyes használatára
  • szakmai hátterének segítségével eredményesen edzhetsz és gyorsabban éred el fitness céljaidat

A Gilda Max kiemelten fontosnak tartja, hogy csak magasan kvalifikált edzőkkel dolgozzon együtt, akik missziójuknak tartják, hogy minden vendéget az egyedi igényeknek megfelelően, odafigyeléssel segítsenek.

 

Az intro  személyi edzés bérlet bevezető ajánlat – abban az esetben vásárolható meg, ha vendégünk még nem vett részt személyi edzésen korábban a Gilda Max River Estates teremben. A személyi edzés ára a napi belépésen vagy bérleten felül fizetendő, direktben a személyi edzőnek. A bérlet 30 napig érvényes; megvásárolható 2018. március 5-től április 30-ig.