Horváth Zsolt

horvathzsolt

 ÁTALAKULÁS

1979-ben születtem.
A Fitness Akadémián végeztem az évfolyamomon, a férfiak között, a legjobb eredménnyel, testépítő és fitness edző szakon. Szeretek emberekkel foglalkozni, életem a sport, köztük a fitness is és szeretném ugyanígy megszerettetni másokkal is, hogy életminőségüket javíthassák, elérjék testükkel kapcsolatos céljaikat, megszeressék önmagukat. Élvezem, hogy az általam adott tanácsok betartásával elérik vendégeim a céljaikat, ez nyújt motivációt napról napra az edzések megtartásában!
Edzés:
Maximálisan pozitív életszemléletű ember vagyok, ez érződik az edzéseimen is. Ugyanaz az edzésmunka, ha pozitívan állsz magadhoz, sokkal hatásosabb! Edzésed alatt csak Veled foglalkozom, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az aznapi edzésedből.
Táplálkozás:
Az edzésmunka elvégzésvel nagyon sokat teszel célod elérése érdekében, de egy megfelelően összeállított étrend nélkül nem fogod elérni azt! Természetesen étrended összeállításában is segítséget nyújtok, hangsúlyozván, hogy ugyanolyan fontos része a programnak a táplálkozás mint az edzések. Ne feledd amit eszel azzá leszel.
Úgy gondolom alakod formálásra a leghatásosabb út a súlyzós edzések, aerob illetve kardió mozgással, valamint a precízen betartott étrend! Ha ez a célod, lépj erre az útra velem!
Elérhetőségeim:
Tel.: +36 70 4090260
Email: horvath.zsolt.pt@gmail.com

 

 

az alabbi mozgk

 savoya