Góth Mariann

gothnmariann

Végzettségek:
2013 Star training
Stretching és elazulási technikák továbbképzés
2011-2012 FitnessCompany
Aerobik sportedző

2015. D.A.S. IRON Hungary
Iron system instructor
2015 D.A.S. IRON Hungary
Hot iron instuctor

Szakterület, mit vállal:
Aerobik órák levezénylését vállalom, amelyek során az alábbi óratípusokat részesítem előnyben:
• Intervall tréning / Insanity / HiiT
• Zsírégető / Fatburning
• Nyújtás / Stretching
• Alakformáló / Bodyshaping
• Köredzés / Circuittraining

Rövid bemutatkozás:
4 éves korom óta az életem szerves részét képezi az aktív mozgás, későbbiekben a versenyszerű sportolás. Óvodás koromban balettoztam, az általános iskolai években lovagolni, valamint úszni jártam. Ezt követően szinkron úsztam, valamit versenyszerűen szertornáztam illetve atletizáltam. Mozgáskoordinációmat továbbá ritmikus sportgimnasztikai tevékenységek is fejlesztették. Az egyetemi évek alatt az aerobik és fitness termi edzések során érett meg a késztetés, hogy szakmailag megalapozott, felkészült oktatóként saját magam irányítsam az edzések menetét és állítsam össze azok tartalmát.
Több éves edzői tapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogy azon edzők táborát erősítem, akik töretlen lelkesedéssel és buzdítással csinálják végig az edzéseket, példát mutatva ezzel a vendégeknek. Nagy jelentőséggel bír számomra a preventív, pontos gyakorlatvégzés és a funkcionalitás, amelynek eredményeképpen a mindennapi tevékenységek során is érezhetővé válik az egyre növekvő mozgástartomány, a javuló mozgáskoordináció és fokozódó teherbírás, kitartás.

Verseny eredmények:
Számos alkalommal vettem részt szertorna és atlétikai (magasugrás, rövidtávú futószámok) versenyeken városi (Székesfehérvár) és megyei (Fejér) szinten.

Elérhetőség:
Telefon 06-20-961- 4712
E-mail mariann.goth@gmail.com
Edzői oldalam: Fitteam (facebook)

 

az alabbi mozgk

hermina