Gordos Mónika

gordosmoni

gordosmoni

 

„Ha egy nap nem tartod képesnek magad arra, hogy bajnok legyél, akkor nem a megfelelő dolgot csinálod. Bízok a képességeimben, és igen, az az álmom, hogy bajnok legyek. Ha van egy álmod, harcolnod kell azért, hogy valósággá váljon.”

Végzettségek:

PTE: testnevelő tanári (folyamatban), FitnessCompany: aerobik oktató, személyi edző, spinracing oktató, body toning oktató, aero-kick-boksz, IWI: Flexi-bar
Szakterület:

aerobik, személyi edzés
Rövid bemutatkozás:
Az élsport abbahagyása után nem tudtam elképzelni az életem sport nélkül, így elvégeztem a FitnessCompany személyi edzői (2005) és aerobik oktatói (2006) szakát, valamint spinracing oktató (2005), body toning oktató (2005), aero-kick-box oktató (2006), flexi-bar oktató (20099, életmódtanácsadó (2010) tanfolyamokat.

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem testnevelő tanári szakán tanulok. Főállásban aerobik oktatóként, személyi edzőként és életmódtanácsadóként dolgozom, így elmondhatom, hogy a hobbim a hivatásom, és nagyon szerencsés embernek tartom magam, hogy azzal foglalkozhatok, amit a legjobban szeretek csinálni.

Célom:

Minél több fittebb, egészségesebb embert látni magam körül. Ha szeretnél

alakodon változtatni, fogyni, izmosodni vagy egyszerűen csak jó kondícióba kerülni,

akkor várlak szeretettel. A legfontosabb, hogy a sport az életed részévé váljon és

mindezt örömmel csináld!
Verseny eredmények:

Tájfutásban sokszoros magyar bajnok egyéniben, csapatban és váltóban. Tagja voltam az utánpótlás- és a felnőtt válogatottnak, kétszer álltam rajthoz Junior
Világbajnokságon, és 2005-ben egyéniben rövidtávon a 12. helyezést értem el, legjobb magyar női indulóként.

Elérhetőség:

telefon: 06/30 592-1150
e-mail: gordosmonika@gmail.com

 

az alabbi mozgk

alleeflorian