Kedves Vendégeink!

2018. május 7-től termünk csak ONLINE, SZEMÉLYES GILDA MAX FIÓKKAL látogatható.

Fiókodban

  • nyomon követheted bérleted érvényességét, a megmaradt alkalmak számát
  • látod vásárlásaidat, ellenőrizheted korábban, a teremben feltöltött egyenlegedet
  • online foglalhatsz helyet csoportos órákra

Órarendünket ezen a linken, a csoportos órák fül alatt, a Gilda Max Hermina klubra szűrve találod.

Belépés után 8 napra előre tudsz online helyet foglalni csoportos órákra.

Kérjük, olvasd el Órafoglalási Szabályzatunkat, amelyben részletesen megtalálod az órafoglalás menetét, és a lemondási feltételeket.
Órafoglalásaidat a MINDBODY applikációban is intézheted (IOS és Android verzió is megtalálható az appstore-okban). FONTOS! Órafoglalásod csak akkor lesz érvényes, ha az applikációdba ugyanazzal az emailcímmel, felhasználói névvel és jelszóval regisztrálsz, mint amit online fiókod létrehozásakor használtál.

Ha még nem tetted,

REGISZTRÁLJ! HOZD LÉTRE SAJÁT ONLINE FIÓKODAT ITT!*

Ha már regisztráltál korábban a Life1 Fitness Klubokban, ugyanazt a fiókot használhatod a Gilda Max termekben is, nincs szükség újabb regisztrációra.

Regisztrációdat megteheted a fenti linken, vagy a termek recepcióján, a kihelyezett tablet-eken. Amennyiben bármilyen segítségre van szükséged, kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre a termekben.
Regisztrációdkor ne felejtsd el bepipálni a tájékoztató emailekre és hírlevelekre való feliratkozást, hogy a fiókodban történő tranzakciókról illetve akcióinkról, eseményekről informálhassunk.
A rendszer bevezetésekor a recepciókon előreláthatólag 2 hétig hosszabb várakozási időre lehet számítani, ezért kérjük, érkezz 20 perccel hamarabb az edzésekre a szokásoshoz képest.

*14 és 16 év közti kiskorú esetén az érvényes regisztrációhoz a törvényes képviselő/szülő hozzájáruló nyilatkozata szükséges, amely elérhető a Gilda Max Mozgásközpontokban valamint letölthető INNEN. Az internetes regisztráció esetén hozzájárulás a weboldalról letölthető nyomtatvány kitöltésével és annak személyesen, a kiskorú első látogatásának alkalmával való leadásával, vagy e-mail-en postán történő visszaküldésével valósul meg.
14. év alatti kiskorú esetén kizárólag a törvényes képviselője/szülője regisztrálhat a nevében.

Adatvédelem
A Gilda Max Fitness termeket üzemeltető Gilda Fitness FM Kft. a vendégek, továbbá az üzemeltető területére belépő természetes személyek személyes adatait, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20.§ (1) bekezdése alapján megalkotott adatkezelési tájékoztató alapján kezeli. A tájékoztató nyomtatott példánya elérhető a Gilda Max Mozgásközpontok portáján, továbbá a weboldal láblécében található Adatvédelem menüpontban.