Frülich Zsolt

Végzetségeim:
Szent István Egyetem Pedagógiai Kar, Tanító szak, testnevelés műveltségterület (2012)
Fitness Company, Aerobik edző (2014)
Capoeira aerobik edző (2014)
Fitness Company, Gymstick Muscle instruktor (2015)

Rövid bemutatkozás:
Gyermekkorom óta sportolok. Mindig szerves része volt az életemnek. Az általános iskolában atletizáltam és karatéztam, majd a gimnázium évei alatt amatőr szinten röplabdáztam. A főiskolán már tudtam, hogy a jövőben a sporttal szeretnék foglalkozni ezért testnevelés műveltségterületre jelentkeztem. Később elvégeztem az aerobik edzői tanfolyamot. Szívesen próbálok ki új és változatos mozgásformákat, melyeknek elemeit szívesen építem be az óráimba.
Úgy gondolom hogy nem csak a gyermekeknek van szükségük a rendszeres testmozgásra, hanem a felnőtteknek is, hiszen hiteles mintát csak így tudunk mutatni a felnövekvő generációnak.
A sport erőt, kitartást, motivációt ad a mindennapokra és ezt a szemléletet szeretném a vendégeimmel is megéreztetni. Célom, hogy az óráimról energikus, feltöltött, jó kedélyű emberek távozzanak.
Alakformáló:
Az alakformáló órám egy dinamikus óra. Minden órán bizonyos izomcsoportokat veszünk előtérbe, melyekre több gyakorlatot végzünk. Egy-egy izomcsoport között kardió gyakorlatokkal kötünk át. Szeretem váltogatni az edzésmódszereket, ezért az erősítő gyakorlatokat van, hogy köredzés, intervall, vagy egyszerűen csak növekvő terheléssel végezzük. Ez egy intenzív óratípus, teljes erőbedobással dolgozunk, és az óra végére teljesen elfáradunk.
Zsírégető:
Az óra első felében egy könnyen követhető koreográfiát tanítok be, ami aerobik alaplépésekből áll. Ezzel az a célunk, hogy a pulzust egy viszonylag alacsony szinten tartsuk , hogy a szervezet tudjon a zsírraktárakhoz nyúlni. Ezt izomfejlesztő gyakorlatok követik, 4-5 gyakorlat, 2-3 sorozatban, így váltogatva egymást az óra végéig. Ezt az óratípust bátran ajánlom a kezdőknek, és azoknak akik fokozatosan szeretnék hozzászoktatni a szervezetüket egy nagyobb intenzitású edzéshez.
Elérhetőség:
frulichzsolt@gmail.com

 

az alabbi mozgk

hermina