Figyelem! Regisztráció szükséges!

Kedves Vendégeink!

2018. április-május hónapban fitness termeinkben új vendégnyilvántartó rendszert vezetünk be, amely új kényelmi szolgáltatásokat biztosít Nektek a jövőben.

A rendszerben minden vendégünk személyes, online fiókkal fog rendelkezni, amelyben

  • nyomon követheti bérletee érvényességét, a megmaradt alkalmak számát
  • látja vásárlásait, ellenőrizheti korábban, a teremben feltöltött egyenlegét
  • online foglalhat helyet csoportos órákra

A rendszer bevezetésével, a következő tervezett időpontoktól fitness termeink CSAK ONLINE, SZEMÉLYES GILDA MAX FIÓKKAL látogathatóak:

  • Gilda Max River Estates: 2018. Április 23.
  • Gilda Max Hermina Towers: 2018. Május 7.
  • Gilda Max Flórián: 2018. Május 14.
  • Gilda Max Allee: 2018. Május 22.

REGISZTRÁLJ! HOZD LÉTRE SAJÁT ONLINE FIÓKODAT ITT!*

Ha már regisztráltál korábban a Life1 Fitness Klubokban, ugyanazt a fiókot használhatod a Gilda Max termekben is, nincs szükség újabb regisztrációra.

Regisztrációdat megteheted a fenti linken, vagy a termek recepcióján, a kihelyezett tablet-eken. Amennyiben bármilyen segítségre van szükséged, kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre a termekben.
Regisztrációdkor ne felejtsd el bepipálni a tájékoztató emailekre és hírlevelekre való feliratkozást, hogy a fiókodban történő tranzakciókról illetve akcióinkról, eseményekről informálhassunk.
A rendszer bevezetésekor a recepciókon előreláthatólag 2 hétig hosszabb várakozási időre lehet számítani, ezért kérjük, érkezz 20 perccel hamarabb az edzésekre a szokásoshoz képest.

*14 és 16 év közti kiskorú esetén az érvényes regisztrációhoz a törvényes képviselő/szülő hozzájáruló nyilatkozata szükséges, amely elérhető a Gilda Max Mozgásközpontokban valamint letölthető INNEN. Az internetes regisztráció esetén hozzájárulás a weboldalról letölthető nyomtatvány kitöltésével és annak személyesen, a kiskorú első látogatásának alkalmával való leadásával, vagy e-mail-en postán történő visszaküldésével valósul meg.
14. év alatti kiskorú esetén kizárólag a törvényes képviselője/szülője regisztrálhat a nevében.

Online órafoglalás
A rendszer bevezetésével a csoportos órákra online tudsz helyet foglalni online fiókodban, ezen a linken léphetsz be.
Kérjük, olvasd el Órafoglalási Szabályzatunkat, amelyben részletesen megtalálod az órafoglalás menetét, és a lemondási feltételeket.
Órafoglalásaidat a MINDBODY applikációban is intézheted (IOS és Android verzió is megtalálható az appstore-okban). FONTOS! Órafoglalásod csak akkor lesz érvényes, ha az applikációdba ugyanazzal az emailcímmel, felhasználói névvel és jelszóval regisztrálsz, mint amit online fiókod létrehozásakor használtál.

Adatvédelem
A Gilda Max Fitness termeket üzemeltető Gilda Fitness FM Kft. a vendégek, továbbá az üzemeltető területére belépő természetes személyek személyes adatait, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20.§ (1) bekezdése alapján megalkotott adatkezelési tájékoztató alapján kezeli. A tájékoztató nyomtatott példánya elérhető a Gilda Max Mozgásközpontok portáján, továbbá a weboldal láblécében található Adatvédelem menüpontban.