Bots Szabolcs

 

botsszabolcs

Bemutatkozás:
Edzőként 2010 óta motiválom a mozogni vágyókat, és az életmódjukon változtatni akarókat. 6 éves korom óta rendszeresen sportolok. Életem során, öttusáztam, vízilabdáztam, fociztam, majd 2003-ban találtam meg életem egyik nagy szerelmét, a Taekwon-do harcművészetet. Napjainkban is aktívan űzöm eme küzdősportot szabadidőmben; többszörös országos bajnok, és Európa-bajnok vagyok. Néhány éve kick box, thai box, és box edzések látogatásával szélesítem a repertoáromat. 2006-ban sportedző végzettséget, majd 2009-ben Rekreációszervező és egészségfejlesztő diplomát szereztem. 2012-ben részt vettem az IWI Gflex Tréner tanfolyamon. 2016-ban TRX tréner lettem.

Csoportos óráimon, és személyi edzéseimen nagy figyelmet fordítok arra, hogy a résztvevők jó hangulatban edzenek, és időről-időre megközelítsék saját határaikat, sőt, adott esetben túl is lépjenek ezeken. Elszántan inspirálom vendégeimet fizikai-aktivitásbeli céljaik elérésére, és boldog, kiegyensúlyozott élet megélésére. Fontos szempontnak tartom a rendszeres, aktív testmozgás által elérhető célok megvalósítását. De e mellett legalább ilyen fontos, hogy utad során olyan életmódot tudj kialakítani, amiben nap, mint nap érzed a benned rejlő energiák robbanásszerű felszabadulását, így téve könnyebbé, hasznossá a hétköznapokat.

Bátran keress, ha fogyni, erősödni, formálódni, feszesedni, izomtömeget-növelni szeretnél; illetve, ha változatos, vidám, de kemény edzésekkel fűszereznéd mindennapjaid. Súlyzós, saját-testsúlyos, funkcionális edzésmódszereket szívesen variálok a siker érdekében. Táplálkozással, és életmóddal kapcsolatos kérdésekben is állok rendelkezésedre. Ha elhatároztad, hogy változtatsz, és készen állsz szembenézni valódi önmagaddal, eddig rejtett képességeiddel, akkor megtaláltad ehhez a megfelelő edzőt, partnert…
Elérhetőség:
rekreatorone@hotmail.com

 

 

az alabbi mozgk

alleeriver