Bikini Project 2.

Velünk nem adod fel, csúcsformában leszel a nyárra!

Itt a Bikini Project második felvonás – csatlakozz egy szuper, motiváló csapathoz Manu alakformáló óráin!

Március 19 – Június 10

 

Órarend – alakformáló órák, Gilda Max Allee:

  • Hétfő 17:00
  • Kedd 20:00
  • Szerda 18:00
  • Péntek 18:00
  • Vasárnap 10:00

Az órákon való részvétel tetszőlegesen választható és variálható – vegyél részt minél több órán a garantált ajándékokért!

Extrák:

  • Három esemény
  • 5 órán való részvétel után étrend és táplálkozási tippek, javaslatok
  • Garantált ajándékok

Mi a Bikini Project?

Az egész testet átmozgató, kritikus területekre koncentráló, főként a nagyobb izomcsoportokat megdolgoztató dinamikus edzésforma. Kifejezetten hölgyeknek szól, hiszen a comb, has farizmok megdolgoztatására fektetünk nagy hangsúlyt. Minden héten 3 gyakorlatra épül az óra, amiket a hét és az edzések előrehaladtával egyre nehezítünk-kombinálunk. A gyakorlatrészek között sem tartunk pihenőt, hanem kardióblokkokkal mozgatjuk át a végtagokat, hogy az újabb ismétléseket megint maximális intenzitással tudjuk végezni. Így lesz hihetetlenül kemény és hatékony az óra! A lányokon pár hét alatt látványos fejlődés látható, ami mind külsőleg mind az állóképességükön meglátszik!

Az órákon mindig nagyszerű a hangulat, hiszen a legbulisabb zenékre végezzük a gyakorlatokat, amik a nehéz pillanatban akár plusz motivációt jelentenek, nem mellesleg a lányok is élvezik!

Egy szuper és motivált közösség formálódott – formálódik, ahol mindenki biztatja, segíti a másikat, kortól edzettségi állapottól függetlenül!

A program során rengeteg lehetőség biztosított a lànyoknak arra, hogy épüljenek, szépüljenék nyomon tudják követni a fejlődésüket. A program részét állapotfelmérés, táplálkozási tippek plussz feladatsorok egészítik ki, valamint számos ajándék kerül kisorsolásra hétről hétre, ami további motivációt jelenthet! A Facebook-on 1 hét alatt 100 lány csatlakozott a Bikini Project Manuval csoportunkhoz, ahol szintén hasznos eszmecseréket folytatunk, videókat képeket osztunk meg az edzésről, étrendről stb.

A nyári forma télen készül, ezt a mottót követve, időben megkezdtük a kemény munkát. A lányoknak idén biztos hogy nem fog problémát okozni ha bikiniben kell mutatkozniuk a strandon!

 

Az órákon való részvétel érvényes napijeggyel vagy bérlettel lehetséges.