Bike with Baby

 

BikewithBaby

 

A BikeWithBaby egy olyan program kisbabás, kisgyermekes és várandós anyukák számára, ahol miközben az anya mozog, a babája zavartalanul alhat akár a hátán. A szoros testkontaktus előnyeit hosszan ecsetelhetnénk, de itt most legyen elég annyi, hogy segíti a kötődést, nyugodtabb lesz a baba, ezáltal nyugodtabb mama lesz az „eredmény”.
Az óratípus célja alapvetően az, hogy a mama és a baba EGYÜTT kapcsolódjanak ki, ne kelljen egymást nélkülözniük, miközben az anya közösségbe megy, mozog, zenét hallgat és egy kicsit a saját testével is törődik.
Az órák intenzitása egyénhez igazodik, köszönhetően annak, hogy a kerékpáron mindenki maga szabályozza az ellenállást – a teljesen kezdő, edzetlentől, a sportos anyukáig. A részvételt a szülés utáni 6. héttől javasoljuk.
A BikeWithBaby programban saját gerincünk épsége érdekében és, hogy a baba is biztonsággal simulhasson hozzánk, kizárólag a hátunkon hordozzuk gyermekünket, méghozzá hordozókendőben vagy hordozókendő anyagú meitai-ban.
Hordozási tanácsadóink, akik szintén kisgyermekes anyukák, az első 15 percben segítenek a még bizonytalanul kötöző, vagy épp teljesen kezdő anyukáknak a kendő vagy meitai megkötésében. A hordozásban rutinos anyukák ezalatt nyugodtan felülhetnek már a kerékpárra, az edző már ekkor is velük van, de ez még nem az óra aktív része. A BikeWithBaby program órái 75 percesek.

az alabbi mozgk

savoya