Barabási Julianna

gildamax 201701 edzok web barabasi julianna

 

„A múltad tanulság, a jövőd motiváció és a jelen az egyetlen lehetőséged.”

 

Az első dolog, amit elszeretnék mondani, hogy imádom, amit csinálok. A sport mindig része volt az életemnek, sokmindent kipróbáltam, de csak 20 évesen hittem el végleg, hogy ez lehet akár az életem maga. Abba, amit csinálok, motivációt, lelkiismeretet, figyelmet és szeretetet fektetek. Nem azért vagyok, hogy telefont nyomkodva álljak melletted és mondjam, hogy de jól csinálod, miközben rád sem nézek. Aki velem edz, annak képességeim legjobbját igyekszem nyújtani, minden visszajelzést meghallgatok és aszerint igyekszem az azutáni munkát alakítani. Azért vagyok, hogy jól csináljam, amire vállalkoztam és mindig tovább fejlődjek, nyitott maradjak.
    

A saját példámon keresztül is sokmindent megtanultam már. Volt drasztikus fogyásom (-30kg 3 hónap alatt), koplalás, túledzettség, testképzavar, jo-jo effektus, szóval mindenféle “jóból” kivettem a részem. Megjártam a magam útját, amíg ráleltem a lépésről-lépésre felfogásra és egészséges útra, testileg-lelkileg.
    

Dolgoztam már olyan helyen, hogy mire az edzésemre került volna a sor, már nagyon az energiatartalékaimon éltem. Volt már rossz párkapcsolatom, visszahúzó és fárasztó, amiből nehéz volt kilépni. Ért már családi tragédia és kerültem nem is kicsit magam alá. Ezeket azért írom le, hogy tudd, megértem milyen az, amikor a helyzet amiben vagy, visszatarthat egy jobb élettől.
   

Nem születtem tökéletesnek, sem pedig “szerencsés alkat”-nak. Megkellett és megkell dolgoznom az eredményességért. De így legalább egy dologra jó példa vagyok. Arra, hogy az akarat és a lelkierő feltud állítani. Arra, hogy nincs olyan, hogy ne találnál utat oda, ahová elszeretnél jutni. Áldozatot igenis hozni kell, de ez nem veszteség, hanem elengedhetetlen része az útnak, amitől sokkal értékesebbé válik majd az eredmény!

 

Amihez értek, amit nyújtok:

• első alkalommal egy elbeszélgetés, hogy a munkának már úgy kezdhessünk neki, hogy tudom, kivel dolgozom, mi a cél és     hogy jutunk el odáig

• egy ingyenes állapotfelmérés (ennek nyomonkövetése, időszakonkénti újra felmérése)

• fogyás, táplálkozási tanácsok

• állóképesség, erő-állóképesség és erőfejlesztés

• izomépítés, formálódás

• súlyzós, illetve funkcionális, saját testsúlyos edzések (mindig személyre szabva)

• Számomra fontos a bizalom, a jó hangulat és közvetlenség, DE közben a figyelem és a komfortzónából abszolút kimozdító edzések! 

 

Iskolák:

• IWI (Nemzetközi Fitnesz Iskola) – Fitness Instruktor

• IWI (Nemzetközi Fitnesz Iskola) – Személyi edző


Nyelvtudás (Language skills):

• Angol (I speak English on an advanced level. Feel free to contact me!)


Sporteredmény (saját kor és súlycsoportban):

• Fitbalance Felhúzó Gála, II. hely (2016, október)

• Biotech USA Erőemelő Magyar Bajnokság, III. hely (2016, december)


Elérhetőség (Contact):

+36202849557
barabasi.julianna@gmail.com

 

 

az alabbi mozgk fill 250x61

DIVA GOMB