Bánhegyi Gergely

 

gergely savo

” Ha csinálsz valamit, akkor azt csináld jól ! “

 

Amit rólam érdem tudni:

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen, illetve az IWI-n, hazánk egyetlen nemzetközileg is elismert fitnesz iskolájában végeztem. Az életemet mindig a sport határozta meg, ma is versenyszerűen sportolok, Crossfittezem.

Amit az edzéseimről érdemes tudni:

Ha egy olyan edzőt keresel, aki végig melletted áll az edzések során, kellő alapossággal és igényességgel figyeli az edzéseidet, javítja a hibáidat és motivál, akkor én vagyok a TE embered. Számomra kitüntetett szereppel bír, hogy az elvégzett edzésmunka a megfelelő minőségben történjen és ebben minden szakmai segítséget megadok.

Az általam képviselt speciális terület a funkcionális edzés, ezt igyekszem ötvözni a hagyományos edzéstípusokkal. Célom a minél változatosabb és hatékonyabb edzésmunka mellet a minőségi mozgás megtanítása vendégeim számára.

Úgy gondolom, hogy a jó edző legfontosabb feladata megszerettetni a sportolást a vendégeivel. A sport egy eszköz, amivel képesek vagyunk teljes mértékben változtatni életünkön. Viszont ez csak akkor működik, ha élvezzük is, amit csinálunk. Ha megvan benned a kellő elhatározás, készen állsz tenni valamit a változásért, akkor keress meg bátran és segítek elérni azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé!

Elérhetőségeim:

Tel: +36 20-323-3044
Email: banhegyi.gergely01@gmail.com
Honlap: www.banhegyigergely.hu

 

az alabbi mozgk

savoya