Bálint Katica

balintkatica

Végzettségek:
Testépítés-fitness edző – TFTI (2004. június)
Műkorcsolya edző – TFTI (2004. június)
Kerékpár edző – TFTI (2006. június)
Aerobic edző – TFTI (2008. június)
Johnny G. Spinning® Instructor, STAR1 – (2010. május)
Spinning továbbképzések (CED workshop):
– Aerob alap építése
– Spinning® második fázis
– Spinning® és jóga
– Nyelv és vizualicáció
Szakterület, mit vállal:
Spinning instruktorként spinning órák tartását.
A BikeWithBaby óratípus kitalálójaként és megvalósítójaként BWB órák tartását.

Rövid bemutatkozás:
A kerékpározás több, mint 12 éve az életem része különböző formákban (futárkodás, versenyzés, spinning oktatás, BikeWithBaby óratípus „feltalálása”, életmód).
2012 óta, amióta első gyermekem megszületett, bebizonyosodott, hogy a sport anyaként is része lehet az életünknek, sőt, nem csak fizikálisan, hanem a mozgás közben termelődött endorfinnak és a közösségben való kikapcsolódásnak köszönhetően lelkileg-mentálisan is nagyon sokat ad, így közvetetten a kisbabára is jó hatással van! (boldog mama-boldog baba)
Egyre inkább része a köztudatnak, hogy nem csak baba mellett, hanem akár babával együtt is lehet sportolni megfelelő edzői irányítás és hozzáértés segítségével! Sok fajta óratípusra látogathatnak már az édesanyák, akik babájukat nem tudják/nem akarják másra bízni a mozgás idejére, ezek egyike a BikeWithBaby kerékpáros óratípus is!
Hamarosan születendő második babámmal is együtt fogunk „dolgozni” a BWB órán, de várandósan is jól esik a tekerés pulzuskontrollal, odafigyelve mindkettőnkre! 

az alabbi mozgk

river