A Gilda Max története

The Gilda Max story english ico

Gilda max fitness logo

 

 

A Gilda Max története

 

Az ötlet közel húsz évvel ezelőtt született: professzionális felszereléssel, szakértő hozzáértéssel, nemzetközileg elismert trénerekkel – akik képesek tömegeket megmozgatni – bárki számára éjjel-nappal elérhető, a versenytársakétól olcsóbb fitnesz és kapcsolódó szolgáltatások nyújtása egy mozgásközpont keretein belül.

Azóta egy kicsiny kezdeményezésből, naponta, 24 óra alatt akár hatezer embert is megmozgatni képes, jelenleg Budapest hat pontján éjjel-nappal elérhető teljes mozgásközponti és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtó cégrendszer épült fel úgy, hogy az alapkoncepció nem változott.

A termek berendezéseit a legjobb gyártók kínálatából választjuk ki, az építészeti, felújítási munkák során a korszerű és környezetbarát megoldásokat részesítjük előnyben. A nyitást megelőző felmérések során pedig mindig törekszünk arra, hogy a mozgásközpont, noha egyöntetűen dinamizmust, egészséget sugároz, de mindenképp simuljon az adott városrész, az ott lakók és oda látogatók hangulatához, ízlésvilágához.

A fővárosban jelenleg hat Gilda Max fitness terem üzemel.

Két, legújabb termünkről röviden:
2011. februárjában új kategóriát vezettünk be, a Gilda Max Fitness Prémium – ot, vagyis egy különleges anyagokat felhasználó, a világ legjobb gépeit felvonultató prémium kategóriát.
2011. szeptemberében pedig 2400 négyzetméteren a Savoya Parkban nyílt meg legnagyobb termünk, ahol közel négyszáz négyzetméteres játszóház kapott helyet.

Az üzletpolitika bebizonyította, hogy töretlenül sikeres, hiszen nem egy alkalommal ruházott be a Gilda Max Csoport olyan helyszíneken, ahol a korábbi versenytársak kudarcot vallottak.

Átgondolt üzletpolitika, kiszámítható növekedés, mindig garantált biztonság, a legkörültekintőbb vezetői kiválasztás, a világ vezető mozgásformái Budapesten: dióhéjban ma ezt jelenti a Gilda menedzsment.

Szolgáltatásaink során mindig különös gondot fordítottunk arra, hogy olyan hiteles, mind a fiatal, a közép vagy épp a senior korosztály körében kedvelt szakmai vezetőket válasszunk, akiket elfogadnak és követnek az egészséges életmód kialakítása, vagy a választott mozgástermi szolgáltatás során egyaránt.

Így lett a Gilda Max szakmai igazgatója Béres Alexandra, a fitness világbajnoka, de külön programokat vezetnek nemzetközileg is elismert szakembereink: Cseresnyés Bea, Szalka Andrea. Személyi edzőink irányítását Turós György, a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség fitness szakág vezetője látja el, míg a boksz iránt érdeklődőket Miló Viktória profi ökölvívó világbajnok várja.

A mozgáscentrumok programjainak összeállításakor fontos, hogy a tömeges mozgásigények mellett ne csak életkorcsoportok, hanem egyéb elvárások tekintetében is kielégítsük az igényeket. Ezért az önállóan igénybe vehető szolgáltatások minden esetben kiegészülnek a kis- vagy középnagyságú csoportos edzéseken túl azzal a lehetőséggel, amely személyi edzést, személyes tréner használatát teszi lehetővé. Ez a body és fitnesz tekintetében is igénybe vehető. Ennek során kifejezetten az alanyra szabott életmód- súlykontroll program létesül, amely az edzéstervet tökéletesen kiegészíti.

További információkat a www.gilda-max.hu és a www.facebook.com/GildaMaxFitness oldalon találnak.